dissabte, 16 de gener del 2016

És possible un govern de progrès entre dinosaures, cavernícoles i capitalistes?

Entrada anterior: Religions incruentes








Daniel Gil-Perez m'envia el següent correu electrònic:

"Nombroses enquestes preelectorals han vingut mostrant que una ampla majoria de la ciutadania prefereix la formació d’un govern plural de progrés per posar fi a les polítiques insolidàries i destructives de drets i serveis públics de la mal anomenada “austeritat”. També els sindicats i nombroses organitzacions socials estan reclamant aquest govern de progrés que incorpore els molts punts d’acord que presenten els programes de les forces d’esquerra i centre esquerra en defensa dels drets bàsics de la ciutadania a la sanitat, educació, cultura, ambient saludable, treball digne, participació política, etc. ...

Més avant fa referència a una resolució de Comissions Obreres, una part de la qual reproduïsc a continuació:


"El Comité Confederal de CCOO ha aprobado una resolución, tras la reunión celebrada el 22 de diciembre para valorar los resultados de las recientes elecciones generales, en la que se advierte que los resultados electorales exigen un intenso y sostenido diálogo político y social para que la próxima legislatura sea la de otra política económica, el empleo de calidad, la lucha contra la desigualdad y la pobreza y un modelo más democrático de relaciones laborales que debe garantizar un Gobierno de progreso."

"Un gobierno de progreso es necesario y posible."
                                                                                                            

-------------------------------------------------------------
                                                                                                  

En "El Periscopio", Rosa Maria Artal escriu:


"La reserva de dinosaurios escandalizada con el nuevo Congreso:

"Es tal el desespero que a los viejos arcanos de la Caverna los nuevos diputados de Podemos, hasta les huelen mal como le ocurre a Pilar Cernuda" (vídeo).

Per això, els dinosaures, tan fins i tan nets ells, tan fines i tan netes elles, tot d'una, sense més consideracions, s'han confabulat i han tramat un acord dinosàuric (pur i fi, com sempre).

-------------------------------------------------------------


"L'Apocalipsi serà causat pel capitalisme i la avarícia humana", ens diu Stephen Hawking.

Per cert: es remoreja una nova crisi, que s'afegeix a l'escalfament global, a la corrupció generalitzada, a la dictadura universal, econòmica i política de l'1% de la població mundial, a les innumerables violències; per exemple: la racista, la religiosa, la política i els conflictes bèl·lics. L'avarícia s'hi troba per tot arreu. 

Ens hem oblidat d'allò que digué Robespierre, el de la Revolució Francesa: “De tots els drets, el primer es el d'existir. Doncs, la primera llei social és aquella que garanteix a tots els membres de la societat els mitjans per a existir; totes les altres estan subordinades a aquesta”[1]

Robespierre ens va dir què és el que cal fer; Stephen Hawking, les conseqüències d'haver oblidat Robespierre. 

Apocalipsi